KARRIER

Találd meg a helyed!

Egy kicsi, de annál lelkesebb és ambiciózusabb csapat vagyunk egy egyszerű küldetéssel. Szeretnénk elérni, hogy az Anjuna legyen Európa kedvenc jégkrém márkája és megmutatni az embereknek, hogy a nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés.

Olyan vállalkozást építünk, ahol nem csak a nyereség számít, hanem hogy a végén elmondhassuk: a világ egy picivel jobb hely lett attól, hogy itt jártunk. Nem kell vegánnak vagy kutyabolondnak lenned ahhoz, hogy csatlakozz, de fontos, hogy osztozz az értékeinkben, mert a sikerhez nem elég egy finom termék és szép csomagolás. Kell egy összetartó csapat, amelyre igaz, hogy az egész több, mint a részek összege. Mi barátként tekintünk egymásra és fontos számunkra az őszinteség, a sokszínűség, az elfogadás és a kölcsönös tisztelet.

Kihívásokkal teli karrierre vágysz? Vagy csak egy nyári munkát keresel, ahol kellemes a légkör és rugalmas a beosztás? Nézd át a lehetőségeket és jelentkezz! (Akkor is érdemes elküldeni az önéletrajzod, ha az adott pozíció éppen nem nyitott. Elmentjük az adataid és amennyiben ez változik, úgy felvesszük veled a kapcsolatot.)

anjuna-right-02
anjuna-left-03

pozíciók

honlap_pozsonyi1

PopStar

Teljes a csapat

Az Anjuna nagykövete, aki az üzletekben megteremti a kapcsolatot a vendég és a márka között.

PopChef

Teljes a csapat

A vállalkozás motorja, aki a háttérben megbújva gondoskodik a folyamatos és kiváló minőségű áruellátásról.

Élelmiszermérnök

Nyitott Pozíció

A fagyasztott desszertek szakértője,
a jégkrémgyártás nagymestere.

türkiz nyíl 30x40
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVISSZA AZ OLDALRA
      Szállítás kiszámolása