CARREER

Find your place!

Kicsi, de lelkes és ambiciózus csapat vagyunk egy egyszerű küldetéssel. Szeretnénk elérni, hogy az Anjuna legyen Európa kedvenc jégkrém márkája és megmutatni az embereknek, hogy Our mission is to show the world that summer isn’t just a season, but rather a lifestyle, and to build Anjuna into Europe’s favourite ice pop brand.

We’re building a business where making a profit isn’t everything: we also want to make the world a better place to live. You don’t have to be vegan or a crazy dog-lover to join us, but we want you to share our values, as success requires more than just a delicious product and neat packaging. You also need a cohesive team, where the whole is greater than the sum of its parts. We look at each other as friends, and, as such, honesty, diversity, acceptance and mutual respect are all important to us.

Kihívásokkal teli karrierre vágysz? Esetleg nyári munkát keresel, ahol kellemes a légkör és rugalmas a munkaidő? Nézd át a lehetőségeket és jelentkezz! (Akkor is érdemes elküldeni az önéletrajzod, ha az adott pozíció éppen nem nyitott. Elmentjük az adataid és amennyiben ez változik, úgy felvesszük veled a kapcsolatot.)

anjuna-right-02
anjuna-left-03

POSITIONS

honlap_pozsonyi1

PopStar

Open

An Anjuna ambassador, who connects the brand with the guests in our stores.

Jégkrém készítő

Closed

A vállalkozás motorja, aki a háttérben megbújva gondoskodik a kiváló minőségű, folyamatos áruellátásról.

Food Engineer

Closed

An expert of frozen dessert technology,
the grand master of ice pop production.

türkiz nyíl 30x40
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVISSZA AZ OLDALRA
      Calculate Shipping