Anjuna sztori

Az óceán-parti falu ami mindent megváltoztatott
Chapter 1.

Anjuna partja /Anjuna where the magic happens

Minden ember életében elérkezik legalább egyszer az a pillanat, amikor felteszi magának a nagy kérdést: Mit keresek én itt ezen a bolygón?
Nekünk ez a pillanat 2015 márciusában jött el és bár a választ nem tudtunk, abban biztosak voltunk, hogy bármit is keresünk, azt nem az egyetemen fogjuk megtalálni. Első évesként ott hagytuk a főiskolát, bepakoltuk a hátizsákunkat és nyakunkba vettük Indiát - Anjuna tengerpartjain kikötve.

Anjuna az első pillanattól beszippantott, nem csak azért, mert a világ legfantasztikusabb helye, de jó volt kicsit távol kerülni a mindennapoktól és észrevenni a nagyobb képet.

Chapter 2.

Mission

A küldetésünk megfogalmazódott: meg kell fognunk az Anjuna érzést, bezárni egy dobozba, visszavinni Magyarországra és megosztani másokkal.
Egy olyan világot teremteni, ahol minden városban van egy titkos hely, egy trópusi menedék, ahol minden nap nyár van.
Így született meg először a fejünkben egy olyan jégkrém brand ötlete, ami valódi gyümölcsöt és csakis természetes, növényi összetevőket használ.

Chapter 3.

Prove them wrong

Senki nem hitt bennünk. Mindenki próbált lebeszélni - barátoktól kezdve megkeresett szakértőkig - mindenki, mert őrültségnek tartották, hogy egy ilyen óriásokkal és ezer éves piaci szereplőkkel teli világot akarunk megváltoztatni. Ráadásul tapasztalatunk sem volt, visszagondolva tényleg őrültség az egész. De valahogy semmi sem számított. Annyira hittünk egy célban, hogy tudtuk, sikerülni fog.

Chapter 4.

Emotional roller-coaster

Kivettünk Budapesten egy gyártóüzemet. (Irónikus, hogy azelőtt hentesüzem működött itt…) Sok hibát vétettünk az elején, sok pofont kaptunk, de a szerencse is gyakran mellettünk volt és minden nehézséget legyőztünk. Talán pont azért mert nem voltunk szakmabeliek, friss szemmel néztük a dolgokat és nem voltunk megkötve a rosszul berögződött szokások által. Ez az időszak ( 2015 novembere és 2016 májusa között) egy komoly érzelmi hullámvasút volt. Minden nap futottunk bele hitetlenkedőkbe és lebeszélőkbe, és minden nap emlékeztettek rá, hogy nagyon nagy fába vágtuk a fejszénket.

Chapter 5.

Let the fun begin/ verfikiáció / de még mindig minden nehéz

Megnyitottuk az első 2 üzletünket. 2016 május végén sikerült elindulni –jelentős csúszással–, de az érzés fantasztikus volt.

Az emberek érezték, hogy mennyi munka és minőségi alapanyag van a jégkrémeinkben és az is nyilvánvaló volt nekik, hogy az Anjuna egy küldetés kiteljesedése, nem egy futó vállalkozás.

Chapter 6.

Getting there...

A második évben sikerült beindítani a nyárgépezetet igazán, a májusi kezdés miatt gyakorlatilag ez volt az első teljes évünk. Rengeteget számított, hogy 1 évvel tapasztaltabbak voltunk és kivételes lehetőségekkel tudtunk élni: mi lettünk a FINA vizes VB hivatalos jégkréme és együtt dolgoztunk a DiVino borbárral. A koronát az évre az tette fel, hogy Októberben a Nemzetközi Franchise Szövetség beválasztott minket a világ (!) 20 legígéretesebb franchise rendszere közé.

Chapter 7.

The show must go on

A 2. év végén eljutottunk egy újabb nagyon izgalmas fejezethez. Az Anjuna franchise rendszerben való további bővüléséhez. Olyan embereket kezdtünk keresni akik hisznek az értékeinkben és akikkel együtt tudjuk tovább írni az Anjuna-storyt. Óriási érzés, hogy azt mondhatjuk - megtaláltuk őket!

Chapter 8.

Ice pops for doggies and going forward

2018 legnagyobb újdonsága - az új ízek és új Anjuna üzletek mellett (!) - egyértelműen a kutyafagyi volt. Bizony, arra vállalkoztunk, hogy négylábú barátainknak készítsünk jégkrémet és mivel nagy kutyaimádók vagyunk, az ebből befolyó haszon 100%-át egy a “Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát” szervezettel közös kutyaörökbefogadási kampány felállításába fektettuk. Mert hisszük, hogy a kutyusok - ahogy az Anjuna is - napfényt hoznak az életünkbe.

A jovoben pedig rengeteg izgalmas dolgot tartogatunk meg számotokra. Az a celunk, hogy az Anjuna név több legyen, mint egy prémium jégkrémeket áruló brand. Az Anjuna az a szellemiség, ami az indiai tengerparton értelmet adott az életünknek. A szellemiség, amit terjesztenünk kell, hogy más emberek életébe is elhozzuk a nyarat. Hiszen az nem csak egy évszak, a nyar egy életforma.