Az Anjuna-sztori

A nyár nem csak egy évszak
Van egy hely, ahol mindig süt a nap, mézédes a mangó és egész évben érik a kókusz. Ahol a szívverésed ritmusára hullámzik a tenger és a lábnyomod ott marad a homokban... Ez Anjuna tengerpartja.

Itt indult a történetünk, amikor 2015-ben a szürke hétköznapok és a monitor fénye elől egy hátizsákkal a vállunkon egészen a napsütötte Indiáig menekültünk. Ezen a helyen végérvényesen beszippantott minket az örök nyár érzése, és megszületett az ötlet: lépjünk ki a mókuskerékből, és csináljunk valamit, ami pont annyira szabad, gondtalan és valódi, mint Anjuna. Hozzuk haza a trópusokról a nyarat jégkrémbe zárva, és mutassuk meg, hogy a nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés.

Miben hiszünk

Útmutató Anjuna felé
Az utazásról nem csak egy ötlettel tértünk haza. Magunkkal hoztuk az értékeket, amik megfogalmazódtak bennünk, és amikben azóta is hiszünk. Íme útmutatónk az örök nyár, vagyis Anjuna felé:
  • Legyünk valódiak: Minden, amit készítünk természetes, növényi alapú és adalékmentes – egy szóval: valódi. Ebből soha nem adunk lejjebb. Ha kell, a világ végére is elmegyünk, hogy beszerezzük a legjobb hozzávalókat.
  • Legyünk mi a változás: Eldöntöttük, hogy máshogy csináljuk, mint a “nagyok”. Megkérdőjelezzük a régi, jól bevált sémákat és nem félünk újítani. Szemben úszunk az árral, ha úgy látjuk, az a helyes út.
  • Adjuk a legjobbat: Jégkrémből és magunkból is. És a szívünk mélyén reméljük, hogy a világ egy picivel jobb hely lesz attól, amiért nap mint nap dolgozunk.
  • Csak pozitívan: Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig komolyan vegyük magunkat! Mosolyogjunk többet a világra és egymásra is. Ez a titok, hogy amivel bárhol, bármikor átélhetjük a nyarat.